Departments

Izjava o Affidea kolačićima

Izjavu o Affidea kolačićima možete preuzeti ovde.

Affidea - Istorija

Istorija kompanije

Affidea je vodeći evropski pružalac dijagnostičkih usluga, radioterapije, ali i ostalih usluga koje nudimo u 235 naših centara u 16 zemalja, u kojima radi 7000 profesionalaca. Naši centri se nalaze u Republici Irskoj, Portugalu, Španiji, Švajcarskoj, Italiji, Poljskoj, Češkoj Republici, Litvaniji, Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Grčkoj i Turskoj.

Naš medicinski tim

Affidea Srbija zapošljava i sarađuje sa visoko kvalifikovanim medicinskim osobljem čija reputacija i stručnost garantuju najkvalitetniju dijagnostičku uslugu u optimalnom roku.

Ključne vrednosti

Naše ključne vrednosti

Klinička izvrsnost, digitalna inovacija, vrhunska tehnologija, jedinstvene operativne efikasnosti, rastuća mreža medicinskih usluga, kultura kontinuiranog unapređenja, pristupačna briga o pacijentu sa vrhunskim kvalitetom usluga i najvišim standardom bezbednosti čuvanja Vaših podataka i najboljim iskustvima pacijenata je prioritet menadžmenta i svih zaposlenih. Saznajte više.

Naša vizija

Naša vizija je da postanemo najveći i najcenjeniji pružalac medicinskih usluga u Evropi, ali i šire.

Naša misija

Naša misija je da pružimo brže, bolje i pristupačnije medicinske usluge koje su potrebne svetu. Zato se uvek trudimo da budemo korak ispred i postavljamo nova pitanja.

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi Vam ponudio bolje iskustvo u pretraživanju.
Saznajte više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite podešavanja.