Česta pitanja
 • Šta treba da ponesem sa sobom na pregled? Open or Close
  Ako imate bilo kakve starije nalaze ili prethodne snimke i sličnu dokumentaciju koji su vezani za istoriju bolesti, ponesite ih sa sobom kako bi naše medicinsko osoblje imalo najbolji mogući uvid u Vaše stanje. Naši lekari će Vašu dokumentaciju zadržati samo koliko je potrebno, odnosno najduže do kraja pregleda.
 • Ako nisam siguran/sigurna koju pretragu trebam obaviti, da imam mogućnost da se konsultujem sa nekim od osoblja? Open or Close
  Apsolutno. Naše osoblje je tu za Vas I sva Vaša pitanja. Možete da nas pozovete putem telefona 011 400 9 100 ili putem email-a reception.rs@affidea.com. Budite slobodni da nam iznesete sve nedoumice koje imate vezano za Vaš pregled.
 • Ukoliko moram da otkažem zakazani pregled, da li je to opcija i na koji način to mogu da uradim? Open or Close

  Ukoliko, iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti obaviti dogovoreni pregled, želite da promenite termini ili jednostavno odustanete od pregleda, pozovite nas putem telefona ili nam pišite na našu email adresu.

  Nije potrebno da nam navedete razlog, a mi ćemo biti zahvalni na obaveštenju, jer će nam to omogućiti da Vaš termin damo nekom drugom pacijentu.

 • Gde mogu da parkiram svoje vozilo kada dolazim na pregled? Open or Close

  Nažalost, nismo u mogućnosti da Vam ponudimo parking u garaži, ali su na raspolaganju mesta u parking zonama oko centra, a parking Slavija je u neposrednoj blizini našeg centra.

  Ukoliko je pacijent osoba sa invaliditetom, moguće je zaustaviti se pred ulaz u Bolnicu gde će naše osoblje da preuzme pacijenta, dok vozač automobila pronađe parking mesto.

 • Da li je omogućen pristup osobama sa invaliditetom? Open or Close

  Naše usluge dostupne su svima, uključujući i osobe koje se otežano kreću ili imaju posebne potrebe. Ulaz u naš centar je na nivou trotoara, pa je moguće zaustaviti se pred ulaz u Bolnicu gde će naše osoblje da preuzme pacijenta, dok vozač automobila pronađe parking mesto.

  U centru postoji lift koji omogućava pacijentu da pristupi svim spratovima, zavisno od pregleda koji obavlja.

  Ako pacijent mora da bude u ležećem položaju, ni to nije prepreka. Moguće je da vozilo kojim pacijent stiže prođe kroz garažu zgrade i odmah se nađe na nivou na kom se obavlja pregled.

 • Kako mogu da preuzmem nalaz? Open or Close

  Većina naših pacijenata bira da svoj nalaz preuzme lično.

  Postoje i opcije da pacijent, po dolasku na pregled izabere da traži da mu se nalaz dostavi poštom, putem e-maila, ili da imenuje drugu osobu koja će da preuzme nalaz. Za ove opcije, potrebno je da pacijent popuni zahtev i ozvaniči ga svojim potpisom. Affidea brine o zaštiti Vaše privatnosti I Vaših podataka, zbog čega bez Vašeg potpisanog zahteva nećemo biti u mogućnosti da Vam nalaz predamo bilo kako osim lično.

 • Šta ću nositi na sebi tokom pregleda? Open or Close
  Mi ohrabrujemo svoje pacijente da na pregled dođu udobno obučeni. Ipak, zavisno od pregleda, moguće je da ćemo Vas zamoliti da uklonite određeni deo garderobe. U tom slučaju, ćemo Vam ponuditi ogrtač.
 • Da li mogu da izaberem lekara? Open or Close
  Naravno. Neke od naših lekara možete da pronađete ovde (linkovati do tab-a zdravstveni radnici), a više o našim lekarima specijalistima možete saznati od našeg medicinskog osoblja.
 • Kako se mogu pripremiti za pregled? Open or Close

  Više o samom pregledu, kao i detalje o pripremi za pregled možete da pronađete ako izaberete svoj pregled ovde na našem sajtu. Takođe, naše osoblje će Vam pružiti sva objašnjenja i odgovoriti na sva Vaša pitanja o pripremi za pregled ako nas kontaktirate.

  Neki pregledi zahtevaju specifične dodatne pripreme, o kojima će Vas naše osoblje obavezno informisati prilikom zakazivanja.

 • Koje su cene usluga? Open or Close
  Naš centar u svako trenutku nudi različite popuste na različite preglede. Zbog toga je najbolje da nas kontaktirate na 011 400 9 100 ili putem email-a na reception.rs@affidea.com kako bismo Vam dali preciznu cenu.
 • Koliko ranije treba da dođem na pregled? Open or Close

  Odgovor na ovo pitanje zavisi od vrste pregleda. Ukoliko Vam je naše osoblje navelo da nema potrebe za dodatnom pripremom, sasvim je dovoljno da dođete 10 minuta ranije.

  Ako je Vam je osoblje reklo da ćete proći antialergijsku pripremu, molimo Vas da dođete 30 minuta ranije.

  Ukoliko je pregled koji radite CT abdomena, priprema će da traje duže, tako da je potrebno da dođete sat vremena pre zakazanog termina.

 
Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi Vam ponudio bolje iskustvo u pretraživanju.
Saznajte više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite podešavanja.