Affidea - istorija

Affidea - Istorija

Istorija kompanije

Affidea je vodeći evropski pružalac dijagnostičkih usluga, radioterapije, ali i ostalih usluga koje nudimo u 235 naših centara u 16 zemalja, u kojima radi 7000 profesionalaca. Naši centri se nalaze u Republici Irskoj, Portugalu, Španiji, Švajcarskoj, Italiji, Poljskoj, Češkoj Republici, Litvaniji, Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Grčkoj i Turskoj.

Vlasnik Affidea-e je Waypoint Capital, vodeći švajcarski investitor u tzv. life sciences prirodne nauke koje se tiču živih bića (tzv. Life sciences), sa snažnom i dugotrajnom posvećenošću pružanju medicinskih usluga. Naša vizija je da postanemo najveći i najcenjeniji pružalac medicinskih usluga u Evropi, ali i šire.

Naša misija je da pružimo brže, bolje i pristupačnije medicinske usluge koje su potrebne svetu. Zato se uvek trudimo da budemo korak ispred i postavljamo nova pitanja.

Svesni smo da nove tehnologije obećavaju unapređenje efikasnosti medicinskih usluga, ali da li je moguće da se sa efikasnošću unapredi i kvalitet?

Mi verujemo da rešenje za tu dilemu leži u standardizaciji brige o pacijentu, digitalnoj transformaciji, efektivnom upravljanju, najsavremenijim tehnologijama i kulturi konstantnog unapređenja. Na ovaj način Affidea pruža pristupačne medicinske usluge sa dokazano uspešnim ishodima i najboljim iskustvima pacijenata.

Vodimo se isključivo najvišim načelima: međunarodno standardizovana briga o pacijentu, konstantni visoki standardi kliničkog upravljanja u svakoj zemlji, vodeći svetski bezbednosni standardi implementovani kroz balans između radiografije i programa izvrsnosti.

Naša klinička isvrsnost je vođena Affidea medicinskim većem koje se sastoji od emininentnih evropskih stručnjaka u oblasti radiološke dijagnostike i radioterapije. Koristimo vrhunska digitalna rešenja koja ubrzavaju kvalitet i brzinu kroz potpuno redefinisane tokove rada, a razmena informacija omogućava istraživanje i učenje preko državnih granica. Ova saradnja pomera granice medicine.

Imamo najveću I najmoderniju tehnološku bazu u Evropi koja uključuje preko 1000 dijagnostičkih modaliteta I modaliteta radioterapije. Mi se razvijamo zajedno sa tehnologijom. Naša stalna ulaganja i efikasno upravljanje tehnologijom nam omogućava najbolje tehnologije, kako danas, tako i u budućnosti.

Fokusiramo se na transformaciju i razvoj kroz kuluturu konstantnog unapređenja koje nas definiše kao vodećeg pružaoca usluga danas i najpoželjnijeg pružaoca usluga sutra.

Ipak, bez naših zaposlenih ne bismo bili tako uspešni. Mi tražimo najbolje profesionalce, pomažemo njihov razvoj, treniramo ih na Affidea akademiji. Pružamo im znanje ali i sve alatke potrebne da napreduju u svom radu.

Affidea u Srbiji

Affidea u Srbija je počela sa radom u decembru 2016. godine. Već okupljamo tim vrhunskih stručnjaka, koji konstantno razvijamo. Zahvaljujući njihovom medicinskom iskustvu i velikim ulaganjima u kompetencije celokupnog tima, Affidea u Srbiji već postaje nezaobilazna stanica u potrazi za zdravljem, kako privatnih pacijenata tako i pacijenata javnog zdravstvenog osiguranja. Izuzetna reputacija i stručnost našeg medicinskog tima su naša najveća vrednost i investicija u budućnost.

Ovaj veb sajt koristi kolačiće kako bi Vam ponudio bolje iskustvo u pretraživanju.
Saznajte više o tome kako koristimo kolačiće i kako možete da promenite podešavanja.